Konferens

Konferens i Göteborg

Nu kan ni boka konferens mitt i Göteborg i våra härliga konferensrum. På vår ovanvåning i hörnet mellan Berzeliigatan och Södra Vägen ligger vår konferensvåning som vi kallar för Möjligheternas våning.

Här landar ni på en lugn plats i klassisk stil med både elegans och attityd mitt i stan. Ni har hela dagen tillgång till vår salong, grupprum och ett kreativt rum samt pentry. På plats i pentryt finns dryck, kaffe, te, mellanmål och fika. Sedan styr ni ert möte precis som ni vill utifrån era önskemål.

Lunch äter ni en trappa ner på Berzelius Bar & Matsal, här sitter ni i härliga lokaler och får njuta av fantastisk mat och dryck. Tillsammans får ni den stora möjligheten att skapa en miljö och ett upplägg som passar ditt möte, samtidigt som ni hela tiden utvecklas tillsammans.

Erbjudande för medlemmar

Du som är medlem på Hagabadet har nu chansen att boka möte, event eller konferens i vackra lokaler mitt i stan med ett exklusivt erbjudande. På hörnet vid Berzeliigatan och Södra Vägen finner du denna konferensvåning i klassisk stil, med både elegans och attityd. Här är möjligheterna många för att kunna forma upplägg och miljö utefter målet med ditt möte.

Hagabadets medlemmar får 30% rabatt

VIP-medlemmar får hela 50% rabatt