konferensrum_salong_2_justerad

Möjligheternas våning – mitt i stan

Hos oss skapar du det unika. Det utmärkta mötet, den intima affärsmiddagen, det exklusiva pressmötet, den viktiga presentationen eller den kreativa workshopen och utbildningen.

Vi tar även oss an privata tillfället – den minnesvärda möhippan, det sofistikerade 50-årsminglet eller en härlig babyshower.

 

Vår konferensvåning

På 2:a våningen i hörnet Södra Vägen och Benzeliiegatan finns vår konferensvåning. En lugn oas i klassisk stil med både elegans och attityd mitt i stan.

Du har tillgång till vår salong, grupprum och ett kreativ rum samt pentry. Därmed har du stora möjligheter att skapa en miljö och ett upplägg som passar målet med ditt möte. Strategi, problemlösning, kreativitet, nytänkande, utveckling …

 

Vår taksvit på Hotell Onyxen

Högst upp på Hotell Onyxen finns vår storslagna taksvit på 150 kvm. Här finns ett vardagsrum med sällskapsdel och konferensbord, kök, badrum med tillhörande bastu och två sovrum. Svitens stora taksvit med milsvid utsikt över Göteborg gör din vistelse till något extra.

 

Vi är en plats som ger förutsättningar för ditt företag ska kunna skapa sin framgång. Oavsett om du vilken våning du väljer. Låt oss visa dig hur.

Dela nyheten