Möten mitt i stan

Mötesrum mitt i centrala Göteborg

Välkommen till vackra lokaler mitt i stan på en inspirerande plats där idéer tar form och kontakter knyts. Vårt centrala läge är inte bara en plats på kartan, det är där människor och möjligheter sammanstrålar. Våra möteslokaler är en kreativ oas för diskussioner, brainstorming och utbyte av visioner.

Nu kan ni boka möten mitt i Göteborg i våra härliga konferensrum. På vår ovanvåning i hörnet mellan Berzeliigatan och Södra Vägen ligger konferensvåningen som vi kallar för Möjligheternas våning.

Här landar ni på en lugn plats i klassisk stil med både elegans och attityd mitt i stan. Ni har hela dagen tillgång till vår salong, grupprum och ett kreativt rum samt pentry. På plats i pentryt finns drycker, kaffe, te, mellanmål och fika. Sedan styr ni ert möte precis som ni vill utifrån era önskemål.

Lunch äter ni en trappa ner på Berzelius Bar & Matsal, här sitter ni i härliga lokaler och får njuta av fantastisk mat och dryck. Tillsammans får ni den stora möjligheten att skapa en miljö och ett upplägg som passar ert möte.

Kontakta oss gärna på moten@berzeliusbar.se om du vill ha ytterligare info om våra mötesrum. 

Vilket rum passar dig?

Vi erbjuder olika upplägg för att kunna möta dina önskemål på bästa sätt. Vill du boka ett mötesrum på förmiddagen (07.30-12.00) så ingår frukost, likaså om du bokar en heldag. Bokar du efter lunch (13.00-17.00) så ingår istället eftermiddagsfika för ditt sällskap. Kontakta Patric direkt på 0702-600591, eller  moten@berzeliusbar.se om du är intresserad av att boka våra rum.

Mötesrum på Berzelius

Mötesrum 1

Antal personer: 16
Pris: från 300 kr/person (minimum 2400 kr)

Utrustning:

Storbildsskärm
Whiteboardtavla
Högtalare
Trådlöst nätverk
Frukt och mineralvatten
Block + pennor

Konferensrum för 12 pers.

Mötesrum 2

Antal personer: 12
Pris: från 300 kr/person (minimum 1800 kr)

Utrustning:

Storbildsskärm
Högtalare
Trådlöst nätverk
Frukt och mineralvatten
Block + pennor

Mötesrum 3

Antal personer: 6
Pris: från 300 kr/person (minimum 900 kr)

Utrustning:

Trådlöst nätverk
Frukt och mineralvatten
Block + pennor

Har du några frågor eller funderingar?

Är du intresserad av hur det ser ut hos oss och våra mötesrum? Är du ute efter en heldagskonferens eller kanske bara för några timmar? Boka en visning med mig så ses vi på plats! Jag ser fram emot att höra från dig.

Mvh

Patric Österström | moten@berzeliusbar.se | 0702-600591

Erbjudande för medlemmar

Du som är medlem på Hagabadet har nu chansen att boka möte, event eller konferens i vackra lokaler mitt i stan med ett exklusivt erbjudande. På hörnet vid Berzeliigatan och Södra Vägen finner du denna konferensvåning i klassisk stil, med både elegans och attityd. Här är möjligheterna många för att kunna forma upplägg och miljö utefter målet med ditt möte.

Hagabadets medlemmar får 30% rabatt

VIP-medlemmar får hela 50% rabatt

Kontorsplats mitt i centrala Göteborg

Hos oss får du din kontorsplats i ett rymligt kontorsrum med totalt fyra arbetsplatser. Du har även möjlighet att boka våra konferensrum, njuta av kaffe i trivsamma miljöer och ta del av våra gemensamma ytor. Skapa en produktiv arbetsmiljö och ha allt du behöver för att lyckas med ditt arbete, mitt i pulsen av staden.

 

Vad som ingår?

  • Internet
  • Kaffe
  • Bokning av konferensrum (3 tillfällen per månad)
  • Höj och sänkbart skrivbord och kontorsstol
  • Gemensamma arbetsytor
  • Skrivare