Möten mitt i stan

Mötesrum mitt i centrala Göteborg

Välkommen till vackra lokaler mitt i stan på en inspirerande plats där idéer tar form och kontakter knyts. Vårt centrala läge är inte bara en plats på kartan, det är där människor och möjligheter sammanstrålar. Våra möteslokaler är en kreativ oas för diskussioner, brainstorming och utbyte av visioner.

Nu kan ni boka möten mitt i Göteborg i våra härliga konferensrum. På vår ovanvåning i hörnet mellan Berzeliigatan och Södra Vägen ligger konferensvåningen som vi kallar för Möjligheternas våning.

Här landar ni på en lugn plats i klassisk stil med både elegans och attityd mitt i stan. Ni har hela dagen tillgång till vår salong, grupprum och ett kreativt rum samt pentry. På plats i pentryt finns drycker, kaffe, te, mellanmål och fika. Sedan styr ni ert möte precis som ni vill utifrån era önskemål.

Lunch äter ni en trappa ner på Berzelius Bar & Matsal, här sitter ni i härliga lokaler och får njuta av fantastisk mat och dryck. Tillsammans får ni den stora möjligheten att skapa en miljö och ett upplägg som passar ert möte.

Vi har något som passar alla!

´konferens

Förmiddag – vid bokning av mötesrum mellan 07.30-12.00 ingår vår fantastiska frukostbuffé på Berzelius Bar eller på Hotell Onyxen.

Eftermiddag – önskar ni boka mötesrum från 13.00-17.00 ingår en god och härlig eftermiddagsfika. 

 

Heldag – det går alldeles utmärkt att boka något av våra mötesrum en heldag. Börja dagen med vår fantastiska frukostbuffé.

För att kunna hjälpa dig på bästa sätt och skicka ett prisförslag, maila oss gärna lite mer info om hur många personer ni önskar mötesrum för? Om ni har några speciella önskemål eller vad vi behöver veta för att du ska få just det mötesrum som passar dig bäst. 

Känner du dig nyfiken och intresserad av hur det ser ut hos oss och våra mötesrum, boka en visning så ses vi på plats! Vi ser fram emot att höra från dig, moten@berzeliusbar.se

Erbjudande för medlemmar

Du som är medlem på Hagabadet har nu chansen att boka möte, event eller konferens i vackra lokaler mitt i stan med ett exklusivt erbjudande. På hörnet vid Berzeliigatan och Södra Vägen finner du denna konferensvåning i klassisk stil, med både elegans och attityd. Här är möjligheterna många för att kunna forma upplägg och miljö utefter målet med ditt möte.

Hagabadets medlemmar får 30% rabatt

VIP-medlemmar får hela 50% rabatt